RepairCafé en Ontmoetingscafé

RepairCafe 120De Protestantse Gemeente in Doorn stelt zich graag open voor mensen van alle leeftijden en draagt bij aan een zorg- en duurzame samenleving. Dat doen we o.a. door diverse inloop- en ontmoetingscafés te organiseren. Duurzaamheid, betekenisgeving en ontmoeting zijn wezenlijke kernwaarden van deze activiteiten.

U bent van harte welkom op diverse inloop activiteiten! Alle activiteiten zijn in de Koningshof, Kerkplein 1 in Doorn (achter de Maartenskerk) te bezoeken.

Repaircafé
Als u zoekt naar een adres waar kleine reparaties worden uitgevoerd, dan is daar het Repaircafé.
Volg ons op https://www.facebook.com/repaircafedoorn.
     Iedere derde vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.

Lees meer door de ogen van een bezoeker en vrijwilliger....

Ontmoetingscafé 
Tijdens het Repair Café is er ook een Ontmoetingscafé, daar staat de koffie en thee klaar en als u zin hebt in een spelletje of een goed gesprek is dat mogelijk. Ontmoeten en gezellig bij elkaar zijn staan centraal.
Om te ervaren hoe het Repair- en Ontmoetingscafé Doorn werkt, kunt u natuurlijk het beste onze middagen komen bezoeken. Graag tot ziens tijdens onze RC en OC vrijdagmiddagen.
     √ Iedere derde vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.
Er is geen Ontmoetingscafé in de zomermaanden.

2024 02 16 Repaircafe 1
2024 02 16 Repaircafe 2
2024 02 16 Repaircafe 3

2024 02 16 Repaircafe 4
2024 02 16 Repaircafe 5
Het Repaircafé Doorn is niet meer onbekend onder de Doornse bevolking. Er is aanloop van jong en oud met de meest uiteenlopende spullen. Kapotte rieten poppenwagens, een knoop van een jas die aangenaaid moet worden en mensen met oudere, bijna "exotische" apparaten. Het is altijd weer en verrassing wat je tegenkomt en niets is te gek voor de vele reparatievrijwilligers.

Lees meer...