In verband met corona heeft de werkgroep KerkTV door de Week deze zomer het doordeweekse digitale ontmoeten vorm gegeven. Het was zoeken naar de goede weg. Met Zoom kan het uitzenden en ontvangen eenvoudig in woord en beeld via de digitaal weg tot stand worden gebracht. Wat moet u daarvoor doen?

Allereerst moet de Zoom-app eenmalig worden geïnstalleerd op uw laptop, computer of mobiel. In de Handleiding Zoom-app installeren staat hoe dit verloopt.
Daarna is het op uw computer/laptop gemakkelijk contact leggen met de volgende link. Klik op:

Zoom naar KerkTV door de Week

Met deze link start de app op en komt u automatisch in de digitale wachtkamer terecht en krijgt u kort daarna toegang tot de bijeenkomst. Bewaar deze link. Deze geeft ook in de toekomst toegang tot alle uitzendingen van KerkTV door de Week van de Protestantse Gemeente te Doorn.

Uit reacties hebben we begrepen dat deze link niet altijd overal op werkt. In dat geval moet u de Zoom-app starten en een ID en Passcode invullen. Hoe dat verloopt staat in de bijgaande Handleiding Zoom-contact.

Tot slot staan in de Handleiding Zoom-gebruik enkele tips voor gebruik van Zoom tijdens de bijeenkomsten.

Wij zenden proefuitzendingen uit om het inloggen vooraf te kunnen oefenen. Deze zijn gepland op ma. 05-10, wo. 07-10, do 08-10 en ma. 12-10 om 19:00u (op verzoek di. 13-10 om 20:00u).

Heeft u nog vragen over inloggen of gebruik? Mail of bel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 291 201 35. Wij helpen telefonisch, via de e-mail, komen langs of maken even een afspraak in de Koningshof, dit alles binnen de corona-regels.

Met vriendelijke groet,

De werkgroep KerkTV door de Week,

Teun Kruijswijk-Jansen, Ellen Bol, Leo de Haij, Kees Kraan