Met KerkTV door de Week kan aan doordeweekse gebeurtenissen in de Koningshof of Kerk ook thuis worden deelgenomen! Dit verloopt met Zoom. Hiermee kan eenvoudig in woord en beeld contact worden gelegd. Wat moet u daarvoor doen?

Allereerst moet de Zoom-app eenmalig worden geïnstalleerd op uw laptop, computer of mobiel. In de Handleiding Zoom-app installeren staat hoe dit verloopt.
Daarna is het op uw computer/laptop gemakkelijk contact leggen met de volgende link. Klik op:

Zoom naar KerkTV door de Week

Met deze link start de app op en komt u automatisch in de digitale wachtkamer terecht en krijgt u kort daarna toegang tot de bijeenkomst. Bewaar deze link. Deze geeft ook in de toekomst toegang tot alle uitzendingen van KerkTV door de Week van de Protestantse Gemeente te Doorn.

Uit reacties hebben we begrepen dat deze link niet altijd overal op werkt. In dat geval moet u de Zoom-app starten en een ID en Passcode invullen. Hoe dat verloopt staat in de bijgaande Handleiding Zoom-contact.

Tot slot staan in de Handleiding Zoom-gebruik enkele tips voor gebruik van Zoom tijdens de bijeenkomsten.

Heeft u nog vragen over inloggen of gebruik? Kijk in Vragen over Zoom of deze beantwoord kunnen worden. Komt u er niet uit? Dan kan in Vragen over Zoom contact worden gezocht met het StreamTeam.

Met vriendelijke groet,

Namens KerkTV door de Week,

Kees Kraan

 


 

Zoom-meetings reserveren: http://bit.ly/Zoom-reserveren