Op deze avond eten we eerst met elkaar frietjes. Daarna gaan we naar de ‘bioscoopzaal’ van de Koningshof en kijken samen op groot scherm naar ‘De Kleine Prins’ uit 2015. Dit is de verfilming van het wereldberoemde boekje van Antoine de Saint-Exupéry.

Een oude piloot die woont in een fantasieloze, grijze wereld is op zoek naar iemand aan wie hij zijn bijzondere verhaal over de kleine prins kan vertellen. Die vindt hij als er een klein meisje en haar moeder naast hem komen wonen.

De kleine prins is een echte kinderfilm met een licht filosofisch tintje over vriendschap, trouw, kind zijn en volwassen worden, die ons op vrolijke en speelse wijze laat nadenken over onze prestatiemaatschappij.

Kinderen uit Doorn, Maarn/Maarsbergen en Leersum zijn van harte welkom. Natuurlijk mogen ook vriendjes of vriendinnetjes mee. Ouders zijn ook uitgenodigd om mee te kijken naar de film. Adviesleeftijd: 6 t/m 12 jaar.

Deze activiteit wordt gezamenlijk georganiseerd door de Maartenskerkgemeente in Doorn en Protestantse Gemeente Maarn/Maarsbergen.

Datum Zaterdag 11 september 2021
Tijd 18.00 uur: Friet! 18.30-20.00 uur: Film