Systeembeheerder


Waar in de kerk?

Kerngroep Beheer en Financiën

Wat houdt het in? De functie heeft vele aspecten die het best in een gesprek toegelicht kunnen worden. Kort samengevat:
*  Autoriseert, helpt en ondersteunt gebruikers van onze geautomatiseerde systemen en is verantwoordelijk voor het proactief beheer en preventief onderhoud.
*  Werkt nauw samen met onze provider voor Cloud- en Internetverbindingen en voor het oplossen van voorkomende storingen en mogelijke uitbreidingen van gewenste functionaliteiten.
*  Doorlopend aandacht geven aan beveiliging en up to date houden van de documentatie van de systemen.
 
Hoe blij maak ik hier anderen mee? Kennis van automatisering
 
Wanneer gaat het in? Zo spoedig mogelijk. Het is de bedoeling om in een ruime inwerkperiode samen te werken met de huidige systeembeheerder om ervaring op te doen.
 
Project of voor een paar jaar? Voor deze functie is het van wezenlijk belang om dit werk voor meerdere jaren te willen aanpakken.
 
Hoeveel tijd is ermee gemoeid en wanneer? Is sterk afhankelijk van voorkomende problemen, van nieuwe behoeften en aantal wisselingen op de werkplekken van gebruikers. Gemiddeld niet meer dan 4 uur per week.

 
Ouderling, diaken of taakdrager? Taakdrager (geen lid van de kerkenraad)
Met wie kan ik contact opnemen? Penningmeester Kerkrentmeesters Wimfred Karstens, tel. 06-27 01 54 22, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

terug naar overzicht 2