Erediensten Maartenskerk

Als gemeente komen we iedere zondag om 10.00 uur samen om de eredienst te vieren. Daarnaast vieren we uiteraard ook de kerkelijke feestdagen met elkaar.
Deze diensten vinden plaats in de de Maartenskerk.

Het adres:

Kerkplein 1
Doorn

De kerkplein ligt aan het centrale kruispunt N225/N227 in Doorn, langs de Dorpsstraat.

In de agenda op deze website kunt u zien welke voorganger de dienst leidt.
Iedere zondag is er tijdens de ochtendviering crèche voor de kinderen van 0-4 jaar. Een groep van ouders en jongeren zet zich in om de kinderen een veilige plek te geven. Er is ruimte om te spelen, te tekenen of naar een verhaaltje te luisteren. Aan het eind van de viering (voorafgaand aan het slotlied) kunnen ouders de kinderen uit de crèche halen om samen de zegen te ontvangen.
Na de dienst bent u van harte uitgenodigd voor koffie en of thee.
Voor kinderen is er limonade

Op Palmzondag 25 maart a.s. vindt om 16.30 uur in Maartenskerk weer een ‘Doorn zingt’ plaats. Het koor ‘Oriolus’ o.l.v. André van Vliet voert dit jaar het oratorium ‘Het Lam dat ons doet leven’ uit 1998 uit.

De Nederlandse teksten van Ria Borkent zijn prachtig van taal en zeer pakkend.
De muziek is van Dirk Zwart. Orgel, piano en trompet begeleiden de liederen, maar hebben ook een heel eigen functie om de sfeer op indrukwekkende wijze weer te geven.

Kortom: een prachtige, hedendaagse passie die ons op indringende wijze meeneemt door het lijdensverhaal van Christus.
Liturg: ds. Teun Kruijswijk Jansen, orgel: Arjan Veen, piano: Peter Sluijs, trompet: René Alkema. Toegang gratis, collecte na afloop.

Lees meer...