Ouderen contactmiddag

Om elkaar op een gezellige en ontspannende manier te ontmoeten organiseert de diaconie één keer in de maand een ouderenmiddag. Op oudere leeftijd worden de sociale contacten soms wat minder en dan is het goed om af en toe bij elkaar te komen. We zingen, lezen en bidden samen en komen met elkaar in gesprek. Regelmatig worden er foto's en films met uitleg vertoond of is er een spelletjesmiddag. Elk seizoen sluiten we af met een dagje uit. In de kersttijd en in de tijd voor Pasen organiseren wij een bijeenkomst, waarbij viering en maaltijd centraal staan. Bij al onze activiteiten is het mogelijk om gehaald en weer thuisgebracht te worden.
Contactpersoon: Ina Veldman
Dinsdag 19 februari 2019 is er weer een seniorenmiddag. Deze ontmoeting vindt plaats in de Koningshof, Kerkplein 1, Doorn. Wij beginnen om 14.30 uur en eindigen rond 16.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur waar de koffie en thee dan klaarstaan.
De heer van den Berg laat u graag een kijkje nemen in het leven van Kaiser Wilhelm. Deze keizer kwam in 1918 als asielzoeker naar Nederland toen Duitsland tot republiek werd uitgeroepen. Hij heeft vervolgens zijn domicilie gevonden op Huize Doorn, waar hij in 1941 overleed. 

Lees meer...